Banner

Connectica verlicht de Amsterdamse Zuidas (A10)

utiliteit, elektrotechniek, datainstallatie, beveiligingsinstallatie, brandmeldinstallatie, zuidas, vivaldi, kolomgebouw, A10

Vivaldi is een gebouw met een kantoor volume van 30.000 m2 bruto vloeroppervlak (waarvan 86% verhuurbaar) en een ondergrondse parkeergarage voor tweehonderdveertig auto’s. In het stedenbouwkundige plan was vastgelegd dat het volume vooral moest worden gerealiseerd in de vorm van een toren. Het kantoorgebouw in Amsterdam, naast de A10 in de kom van de afslag RAI aan de Drentestraat, wordt verhuurd aan Ernst & Young. De succesvolle ontwikkeling van het World Port Center in Rotterdam in 1999 was voor ontwikkelaar ING Real Estate Development reden om op korte termijn datzelfde ontwerpteam een nieuwe opdracht te gunnen.Een mooi vooruitzicht, aangezien de opdrachtgever behoort tot de categorie met hoge ambities. Vanwege de ongunstige ontwikkelingen in de kantorenmarkt, liet de samenwerking echter twee jaar op zich wachten.   


Opdracht

De bouw van dit bijzondere kantorencomplex is gegund aan Strukton Bouw & Vastgoed. Connectica is vervolgens aan de slag gegaan met de aanleg van de complete infrastructuur in het gebouw. Deze enorme klus bestaande uit elektrotechniek, data- en beveiligingsinstallatie heeft ruim een jaar geduurd. 

De medewerkers van Detamo zijn in teams ingezet en hebben door middel van werktekeningen de aanleg van gootsystemen, trekken van bekabeling en montage van al het schakelmateriaal succelsvol uitgevoerd. Als kroon op het werk is de installatie via de verschillende tussenverdelers uiteindelijk aangesloten op de middenspanningsinstallatie met noodstroomvoorziening.

Voor dit project hebben wij de tijdens de gehele bouwperiode de volgende functies ingezet: Uitvoerders, Projectleiders, Chef-monteurs, 1e monteurs en Assistent monteurs.

Detamo is bijzonder trots dat onze medewerkers dit gigantische project succesvol hebben afgerond.

Overige referenties

Connectica verlicht de Amsterdamse Zuidas (A10)

Samenvatting

ExpertiseElektrotechniek
DienstverleningDetachering
DisciplineElektrotechnische installatie
OpdrachtgeverStrukton Bouw & Vastgoed

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Marco Pietersma,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)