Banner

Connectica levert sportieve bijdrage aan Top- en Breedtesport in Almere

omniworld, topsport, breedtesport, sporthal,sterkstroominstallatie,utiliteit,almere

Topsportcentrum Almere is een unieke combinatie van een topsporthal, een breedtesporthal en een (sport)evenementenlocatie. Het is een veelzijdige en multifunctionele indoorsportlocatie gebouwd naar de meest recente eisen van NOC*NSF en voorzien van de allernieuwste technieken. 

De Topsporthal heeft een zwevende houten vloer van 28 x 49 meter en een vrije hoogte van 12,5 meter. De belijning voor vele sporten zijn aangebracht, de benodigde sportattributen staan klaar in de bergingen. De breedtesporthal is geschikt voor verschillende sporten en evenementen. De hal heeft een vloeroppervlakte van 33 x 72 meter en kan via scheidingswanden in vier gelijke delen worden verdeeld. De zwevende houten vloer heeft belijningen voor badminton, basketbal, handbal, korfbal, volleybal, zaalhockey en zaalvoetbal.

Het Topsportcentrum biedt plek aan grootschalige sportevenementen als de Harlem Globetrotters en het Univé Gym Gala. Verschillende sportbonden hebben het Topsportcentrum Almere verkozen tot wedstrijd- en trainingsaccommodatie.


Opdracht

Ook voor de bouw van dit moderne sportcentrum is een beroep gedaan op de projectmatige skills van Connectica. Onze medewerkers hebben de sporthallen voorzien van de een complete sterkstroominstallatie inclusief montage van de middenspanningsverdeler. 

Vanaf het kale karkas zijn de medewerkers aanwezig om tijdens iedere fase van de nieuwbouw de noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. Het bouwen van een sporthal is geen alledaags project en zodoende is veel gevraagd van de inventiviteit van de monteurs. Tot de werkzaamheden behoren alle onderdelen van een complexe installatie zoals: gootwerk, bekabeling, stortbouw, montage schakelmateriaal, stroomvoorziening voor stage-lighting en tenslotte het aansluiten van de tussen- en hoofdverdelers.

Uiteindelijk is een puik stukje werk opgeleverd aan de opdrachtgever.

Overige referenties

Connectica levert sportieve bijdrage aan Top- en Breedtesport in Almere

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie, Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, Duurzame technieken, Smart technology
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverInstallatiebedrijf

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Marco Pietersma,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)