Kwaliteit & veiligheid

Connectica Project Force neemt uw complete project onder handen. Wij zijn lid van Uneto-VNI, ons bedrijf en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

 

Connectica Project Force is lid van de Uneto VNI

Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Connectica Project Force maakt gebruik van de Algemene Leveringsvoorwaarden voor Installerende Bedrijven (ALIB 2007). Dankzij deze voorwaarden zijn klanten ondermeer verzekerd van garantie op het geleverde werk, de installaties, de afgenomen elektrotechnische producten en de eventuele reparatie hiervan. (www.uneto-vni.nl)

 

Connectica Project Force is VCA* gecertificeerd

Connectica Project Force is VCA * 2008/5.1 gecertificeerd door Alfa bureau voor certificering BV. Onze medewerkers beschikken over het certificaat Basisveiligheid VCA en leidinggevenden over Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Daarnaast worden zij regelmatig bijgeschoold op het gebied van kwaliteit, ARBO en milieu. (www.vca.nl)

 

Connectica is bekend met diverse gerenomeerde merken

Om kwaliteit en garantie af te kunnen geven, dient een bekabelingsysteem goed ontworpen, geïnstalleerd en beheerd te worden. Connectica heeft kennis en ervaring van o.a. SCS installation skills van Systimax, Molex, Brand-Rex, Siemon, Panduit en Corning.