Banner

Beveiligingstechniek

Beveiliging aanleggen, onderhouden en repareren voor bedrijven

 

Connectica aanleg beveiliging camera systeem

Beveiliging houdt ongewenst bezoek buiten de deur. Wat is de beste beveiliging voor uw pand?

Ongewenst bezoek, thuis of op kantoor, is nooit wenselijk. Met de juiste beveiligingsinstallatie kunt u gewenst bezoek detecteren, op afstand observeren en toegang verlenen. Omdat elk gebouw verschillend is start Connectica Project Force altijd met een inventarisatie van uw wensen en risico’s. Vervolgens geven wij professioneel advies en leggen uit wat de beste beveiliging voor uw pand is. 

Connectica's beveiliging expertise

Onze kennis van beveiliging ligt in adviseren, installeren, onderhouden en repareren van beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen voor bedrijven verschillende soorten beveiligingssystemen ter preventie en signalering:

 • Inbraak signalering systeem: systeem signaleert ongewenste bezoekers met bewegingsmelders, glasbreukdetectie-apparatuur of infrarood melders. Het kan de ongewenste bezoekers afschrikken met akoestische en optische alarmgevers. Daarbij kunt u het alarm laten doorsturen naar een GSM of meldkamer, zodat er bij een melding direct actie ondernomen kan worden. Aanleg NCP-goedgekeurde alarmsystemen, leveren en monteren van kabel- en leidingwegen, het leveren en aanbrengen van bekabeling, en het aanbrengen en aansluiten van de componenten, etc.

 • Ontruiming- en brandmeld systeem: brandmeldsysteem wordt aangelegd om een brand in een vroeg stadium te detecteren. Een ontruimingssysteem geeft signalen, zodat iedereen het gebouw tijdig kan verlaten. Indien gewenst kan het brandalarm doorgezonden worden naar hulpdiensten zodat die direct in actie kunnen komen om schade zoveel mogelijk te beperken. Wij leveren en monteren alle benodigde kabel- en leidingwegen en sluiten alle componenten, bijvoorbeeld rookmelders, zowel draadloos als bekabeld, ook voor u aan.

 • Camera observatie systeem: wilt u een camera observatiesysteem aanleggen? Dan heeft u verschillende mogelijkheden, zoals vaste camera’s of op afstand bestuurbare camera’s, analoge of digitale camera’s (IP-camera’s), binnen en buitencamera’s en camera’s speciaal voor donkere ruimtes. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook opslag van de camerabeelden op een server, of op een harddiskrecorder, is mogelijk.

 • Toegangscontrole systeem: zijn er ruimtes in uw bedrijf waar niet iedereen zomaar naar binnen mag lopen? Dan kan toegang verstrekt worden via (bar)codes, magneetkaarten, biometrielezers en andere paslezers. Via deze lezers worden deurautomaten, elektrische sloten, elektrische sluitplaten en deurdrangers aangestuurd.
   

Beveiligingstechniek trends en ontwikkelingen

Wij zien dat de beveiligingsuitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben complexer en veelomvattender worden. Beveiliging staat niet langer op zichzelf binnen bedrijven, maar raakt mede door de opkomst van slimme technologieën steeds meer vervlochten met andere aspecten van een organisatie, zoals IT, marketing en strategie.

 • Van reageren naar anticiperen
 • Intelligentere analysemogelijkheden door slimme technologie
 • Van analoge beveiliginssystemen naar IP technologie systemen
 • Meer centrale oplossingen (cloud systemen)
 • Integratie van fysieke beveiliging en IT systemen (beveiliging van data op computers)

 

Zoek beveiliging installateur

Zoekt u een installateur voor de aanleg van uw beveiliging? Bel 088 612 54 83.