Banner

WiFi installatie bij CenterParcs voor KPN Hotspots

KPN, WiFI, hotspot, mobiele netwerk, centreparc, draadloos, access points,Wi Fi versterker

Of je nu op vakantie  bent, met je boot in de jachthaven ligt, een kopje koffie drinkt bij je favoriete café of iets anders buitenhuis onderneemt. Met KPN WiFi kun je eenvoudig draadloos online.  Je vindt KPN WiFi Hotspots in heel Nederland. Er is altijd wel één bij jou in de buurt. Op een KPN WiFi Hotspot kun je internetten met je eigen smartphone, tablet of laptop. Simpelweg door in te loggen op het draadlozen WiFi netwerk.

Connectica Project Force legt voor KPN Hotspots de acces point aan. Veel grotere ketens zijn inmiddels door ons voorzien van WiFi Hotspots, zoals  Albert Heijn, Shell, Total en La Place en CenterParcs.


Opdracht

WiFi uitbreiding en aanleg 

In 2014 heeft Connectica gewerkt aan een upgrade van het KPN Hotspot Wi-Fi netwerk van CenterParcs. Het project speelde zich af op de CenterParcs parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Projectmanager vanuit Connectica voor de Nederlandse en Belgische parken Bert Wieling vertelt: ‘Het doel van het project was de dekkingsbehoefte aan de wensen van deze tijd aan te passen. Was er in het verleden één WiFi Hotspot op drie cottages, nu is er één WiFi Hotspot in elke cottage. Dit was nodig omdat het gebruik van mobiele devices, zoals smartphones en tablets, de laatste jaren een enorme groei kende. Daarnaast is het netwerk op elk park voorzien van nieuwe versterkers, of is het netwerk door middel van reparaties en onderhoud sterk verbeterd.‘

WiFi CenterParcs Het Heijderbos

Een van de parken in Nederland waar wij WiFi wilden installeren is Heijderbos. Hier speelde tijdens het project een bijzondere situatie. Tijdens de WiFi upgrade van dat park is namelijk besloten om de Franse parken met voorrang te behandelen. Bert Wieling:’ We hebben het WiFi project in Heijderbos tijdelijk stop moeten zetten. Begrijpelijkerwijs heeft dit op het park voor enige overlast gezorgd, waar vooral de dames aan de receptie en de medewerkers van de technische dienst mee te maken kregen. Om hen te bedanken voor hun extra inzet in die periode ben ik vorige week het park geweest met een traktatie voor de technische dienst en voor de dames aan de receptie.' Hij heeft met de mannen en dame van de TD koffie gedronken, daarvan zijn enkele foto’s gemaakt. Dit gebaar van KPN WiFi Hotspots en Connectica werd, zowel door de manager van de receptie, als door de monteurs TD erg op prijs gesteld.

Meer info over onze wifi diensen voor bedrijven >

Overige referenties

WiFi installatie bij CenterParcs voor KPN Hotspots

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie, Smart technology, Uitrol projecten
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverKPN WiFi Hotspots

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Peter van Leenen,
+31 (0)6 53155331 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)