Banner

Elektrotechnische installaties aanleggen voor nieuwbouw pand

inrichting bedrijfspand elektrotechnische installatie, domotica, telematica, bran beveiliging, inbraak beveiliging

Een opdrachtgever uit Noord-Holland heeft een pand laten tekenen door architect Koert Argeloo. Vervolgens heeft Adviesbureau HHC alle elektrotechnische installaties ge- engineerd en ingetekend in het nieuwe gebouw. Nu zochten ze nog een betrouwbare partij die de elektrotechnische installaties op maat uit kon voeren. Die vonden ze in Connectica. Wij verzorgden van A tot Z project, waaronder advies en installatie van de inbraakpreventie, aanleg van de elektrotechnische installatie, de domotica oplossing en installatie van het telematica netwerk voor data, telefonie, IP en cai.

Dit zegt de opdrachtgever over ons: “Connectica's projectenclub regelde soepel alle installaties. Opvallend was de aandacht voor het netjes en geïntegreerd afwerken van alle geleverde apparatuur’.  


Opdracht

Project van A tot Z

Voor deze opdrachtgever regelde Connectica Project Force het complete project. Naar welke oplossingen was de opdrachtgever op zoek?

  • Inbraakpreventie: leveren en monteren van kabel- en leidingwegen, het leveren en aanbrengen van bekabeling, en het aanbrengen en aansluiten van de componenten.
  • Brandpreventie: leveren en monteren van kabel- en leidingwegen, het leveren en aanbrengen van bekabeling, en het aanbrengen en aansluiten van de componenten zowel draadloos als bekabeld incl. draadloze rookmelders.
  • Elektrotechnische installatie: leveren en monteren van kabel- en leidingwegen, het leveren en monteren van kabel/draad/230V wandcontactdozen en lichtpunten, het leveren en monteren van de verdeelinrichting, het leveren en monteren van diverse verlichtingsarmaturen etc.
  • Domotica oplossing: leveren en monteren van kabel- en leidingwegen, het leveren en aanbrengen van de bekabeling en aansluiten op het schakelmateriaal en KNX componenten in de verdeelinrichting.
  • Aanvragen definitieve nutsvoorziening.
  • Telematica installatie: leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van een universele bekabelinginfrastructuur op basis van Nexans Lanmark Cat.7 S/FTP t.b.v. onder andere data, telefonie, IP en Cai gerelateerde toepassingen.
  • Advies.

Overige referenties

Elektrotechnische installaties aanleggen voor nieuwbouw pand

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie, Elektrotechniek, Beveiligingstechniek
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverBedrijfspand

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Marco Pietersma,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)