Banner

Volker Wessels Netwerk Solutions in Lieren stapt in magazijn over op led-tl’s

led verlichting, duurzame oplossingen

Connectica Project Force heeft bij Volker Wessels Telecom in het magazijn van haar vestiging Netwerk Solutions in Lieren (bij Apeldoorn) inmiddels alle tl buizen vervangen door LEDSGOGREENER led tl tubes. Na een proef met model LGG05 in het magazijn is uiteindelijk gekozen voor de uitvoering met een matte lens in kleur 4000 Kelvin. Dit is qua tl licht vergelijkbaar met kleur 840 bij conventionele tl buizen. De huidige armaturen zijn door ons aangepast. Hierbij is het VSA is afgekoppeld voor een nog hogere energiebesparing. 


Opdracht

Installatiepartner van LEDSGOGREENER

Connectica Project Force levert verschillende duurzame diensten aan klanten. Zo zijn we vast installatiepartner van LEDSGOGREENER, fabrikant van energie zuinige oplossingen waaronder led verlichting. We zorgen niet alleen voor levering van led tl's, led panelen en led downlighters, track lights, high bay lampen en led spots. Ook hangen we de lampen graag op voor u. 

Sinds kort is er zelfs een led tl in het LEDSGOGREENER assortiment die 1-op-1 in uw bestaande armauten past, namelijk de ballast compatibelel led tl. Deze led tl is zowel te koop als verkrijgbaar via het Licht als Service concept van LEDSGOGREENER.

 

Over Volker Wessels Telecom - Uw betrouwbare telecompartner

Razendsnelle mobiele, draadloze en vaste netwerken regelen ons drukke informatieverkeer. Deze technieken zijn cruciaal geworden voor bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg, financiële instellingen en privéleven. VolkerWessels Telecom ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert vaste, mobiele en draadloze netwerken.

Krachtenbundeling

VolkerWessels Telecom is de overkoepelende naam voor de telecomspecialisten binnen het VolkerWessels concern. Een krachtenbundeling van bedrijfsonderdelen die elkaars jarenlange ervaring, kennis en kwaliteit delen. Samenwerking en kennisuitwisseling heeft geleid tot een veelzijdige telecomexpertise met een hoog kwaliteits- en innovatievermogen.

Totaalaanbieder

VolkerWessels Telecom is totaalaanbieder in telecomtechnologie. Naast onze kernactiviteiten - ontwerp, bouw, onderhoud en beheer- hebben wij ook veel ervaring met planontwikkeling, engineering en consultancy. Wij kunnen u een complete netwerkoplossing bieden. In VolkerWessels Telecom vindt u een betrouwbare, betrokken en innovatieve partner in business.

Overige referenties

Volker Wessels Netwerk Solutions in Lieren stapt in magazijn over op led-tl’s

Samenvatting

ExpertiseDuurzame technieken
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverLEDSGOGREENER - VolkerWessels

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Hilde van Leenen, Marketing & Communicatie
06 26980330 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)