Banner

Wifi site survey

Uitvoeren site survey met professionele ekahou softwareSite survey is onderzoek naar de (on)mogelijheden van wifi op uw locatie.

Via een site survey kan Connectica, voor de installatie van een wifi netwerk, stoorzenders detecteren. Zo komt u bij de oplevering niet voor verassingen, of extra kosten te staan. Een wifi site survey is een onderzoek naar de (on)mogelijkheden voor het plannen en ontwerpen van een wifi netwerk. Ook kunnen we met een wifi site survey controleren of uw huidige wifi netwerk goed is ingericht.

Site survey scan

Tijdens een wifi site survey maken we een scan van de locatie waar een wifi netwerk is, of moet komen. Naar aanleiding van uw wensen en eisen aan het wifi netwerk, bekijken we of de dekking van het wifi netwerk optimaal is, of de datasnelheden overal goed zijn, of de netwerk capaciteit voldoende is en of de kwaliteit van het netwerk wel aan uw eisen voldoet.

Wifi locatie onderzoek meten is weten

Wilt u weten of het draadloze netwerk op uw locatie goed geconfigureerd is? Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om een wifi netwerk aan te leggen? Start dan met een wifi onderzoek! Door de wifi verbinding te meten, weet u exact waar het pijnpunt zit.

Vraag nu een wifi site survey aan >

 

Andere interessante wifi informatie