Banner

Uitrol installatie en montage service

Onze projectenorganisatie helpt klanten in data- en communicatietechniek, elektrotechniek, beveiligingstechniek, slimme- en duurzame technologieën, bij de uitrol van hun volume projecten. Denk aan de uitrol van slimme meters of uitrol van modems. Daarvoor beschikken wij over een professionele rollout installatie en montage service.

Connectica’s rollout service helpt aannemers, operators en installateurs in techniek, ict, telecom en smart technology bij de uitrol van hun volumeprojecten. Efficiënt plannen en uitvoeren is ons specialisme. Dagelijks realiseren wij grote aantallen (identieke) installaties in de zakelijke markt en bij consumenten.

Uitrol service: wat vinden klanten belangrijk?

De belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle uitrol en installatie van projecten zijn:

  • Een stevige planningstool met callcenter functionaliteiten
  • Ervaren projectmanagement
  • Uitgekiende logistieke processen
  • Landelijke beschikbaarheid van service engineers met de juiste persoonlijke competenties

Uitrol en migratie IT projecten

Vrijwel elke onderneming krijgt er mee te maken: hard- en software van werkplekken upgraden of standaardiseren. Bijvoorbeeld om alle werkplekken te voorzien van de nieuwste versie van Microsoft Windows, of verhuizen naar een ander pand. Vaak vervangt men bij dergelijke IT projecten meteen de oude apparatuur door nieuwere modellen. Uitrol & migratie projecten kennen verschillende stappen, zoals advies bij inkoop van nieuwe hardware, het maken en testen van het te gebruiken image en de daadwerkelijke IT uitrol.

Uitrol slimme meters voor elektriciteit en gas

Alle huishoudens in Nederland krijgen gratis de slimme meter aangeboden. De uitrol van slimme meters is begonnen in januari 2015. In 2020 moeten alle huishoudens voorzien zijn van een slimme meter. Namens de enerigeleverancier of netwerkbeheerder kunnen wij deze digitale meter plaatsen. Maar wat doet de slimme meter eigenlijk? De slimme meter stuurt automatisch en veilig de meterstanden door naar uw energieleverancier. Zo krijgt u inzicht in uw energieverbruik. Daarnaast is het de verwachting dat de uitrol van slimme meters voor marktpartijen kansen biedt, met name voor dienstaanbieders. Met de data uit de slimme meter zullen er goede nieuwe diensten worden ontwikkeld ten behoeve van de consument. Zoals bijvoorbeeld duurzame besparingsdiensten, die aangeven wanneer u uw elektrische auto het voordeligste kan opladen omdat de stroom op dat moment heel goedkoop is. Of meters die aangeven wanneer ze met zonnepanelen het beste energie kunnen terugleveren aan het netwerk omdat de vraag naar stroom stijgt. 

Uitrol en swaps nieuwe modems / routers / mediaboxen

Voor eind klanten van operators o.a. Ziggo, UPC of KPN plaatsen wij nieuwe apparatuur, zoals wifi-modems, wifi-routers en mediaboxen. Operators voeren regelmatig swaps (omwissel acties) uit zodat hun klanten blijven beschikken over de nieuwste internetmodems met router en met de nieuwste wifi-technieken. Bijvoorbeeld modems die gebruik maken van de nieuwste technologie en die door het bundelen van meer data-kanalen hogere internetsnelheden kan leveren. 

Rollout service partner

WIj hebben ruime ervaring als rollout partner van verschillende aannemers, operators en installateurs. Heeft u ook plannen voor uitrol van apparatuur of diensten? Bel Connectica Project Force eens voor een kennismakingsgesprek: 088 612 54 83.