Banner

Sneller over het KPN netwerk

datacommunicatie, datanetwerk, telecommunicatie, glasvezel, VDSL, breedband, kruisdraad, muteren, hoofdverdeler, kabelverdeler

Steeds meer klanten van KPN kunnen straks via hun vaste koperlijn sneller internetten of televisiekijken. Door technologie als VDSL vectoring wordt het kopernetwerk geschikt voor meer breedbandsnelheid.

KPN blijft investeren in zijn bestaande kopernetwerk. Hierdoor kunnen steeds meer Nederlanders genieten van nog snellere internetverbindingen en diensten als Interactieve Televisie. Zo zijn bijvoorbeeld op dit moment alle wijkcentrales aangepast om klanten hogere breedbandsnelheden via VDSL te geven. Ook worden zogenoemde buitenringen ingezet. Deze buitenringen brengen als het ware de wijkcentrale dichterbij de klanten. Door de straatkasten aan te sluiten op glasvezel in plaats van koper, wordt de koperen infrastructuur die naar de klant leidt verkort en gaan de snelheden omhoog.


Opdracht

Connectica Project Force is in opdracht van KPN bezig met het muteren van koperverbindingen in de verdelers om deze aan te sluiten op het “snellere” netwerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs die hun sporen in het netwerk hebben verdiend.

Niet iedereen is geschikt om werkzaamheden te verrichten in dit segment. De verbindingen moeten foutloos worden uitgevoerd zodat de klant geen hinder ondervindt van het wegvallen van de verbindingen.

Wij zijn ons bewust van hoge kwaliteit die geleverd moet worden om de klantbeleving niet te verstoren. De werkzaamheden worden in een daarvoor ingericht omgeving uitgevoerd (verdeler) en alleen gecertificeerde monteurs met ervaring mogen bij KPN werkzaam zijn op dit project.

Hiermee creëren wij een stuk zekerheid voor KPN en zorgen wij ervoor dat de continuïteit van de verbinding voor de consument blijft gewaarborgd.

Overige referenties

Sneller over het KPN netwerk

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverKPN via Connectica Project Force bv

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Hilde van Leenen, Marketing & Communicatie
06 26980330 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)