Banner

Politieacademie krijgt een nieuw datanetwerk

datacommunicatie, datanetwerk, telecommunicatie, CAT 7 sFTP, backbone, patchkast, outlets, doggen, monteren, gootwerk, bekabelin

De Politieacademie is het centrum voor opleidingen en kennis van de Nederlandse politie. Het is een dynamische organisatie, die onderwijs en kennis biedt op hoog niveau, die anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen en deze kan vertalen in onderwijs-op-maat. De Politieacademie werkt daarbij samen met de politiekorpsen en andere partners op het gebied van veiligheid en onderwijs.

De missie van de Politieacademie:

'De Politieacademie biedt de politie en haar partners in veiligheid een inspirerende leeromgeving en wil een maatschappelijk topinstituut zijn voor veiligheid.'


Opdracht

De overheid heeft haar oog laten vallen op een voormalig kantorencomplex te Amsterdam waar na een complete renovatie een opleidingsinstituut voor Politieagenten gaat huizen.

De project opdracht was om het gebouw te voorzien van een stabiel en up-to-date datanetwerk waarover communicatie en data volgens de laatste technieken mogelijk is.

Connectica Project Force heeft in samenwerking met Detamo Flex Force op basis van tekeningen het gootwerk, trekken van bekabeling en het afmonteren van de outlets voor hun rekening genomen. Daarnaast is op elke centrale locatie de bekabeling samengebracht en afgemonteerd in een patchkast. Tenslotte zijn de verschillende patchkasten aan elkaar gekoppeld met een backbone.

Connectica heeft haar steentje bijgedragen aan de veiligheid in Nederland door middel van het projectmatig inzetten van gekwalificeerde datamonteurs. Met onze kennis is het datanetwerk gerealiseerd en door de opdrachtgever gecertificeerd opgeleverd aan de overheid.

Een veilig gevoel.

Overige referenties

Politieacademie krijgt een nieuw datanetwerk

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie
Dienstverlening
Discipline
OpdrachtgeverPolitie via VD Telematica

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Marco Pietersma,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)