Banner

ICT verhuizing op Action hoofdkantoor

ICT, desktop, netwerk, cable management, verhuizing, roll out services, telecomunicatie

Action begon in 1993 als een klein winkeltje in Enkhuizen. Nog datzelfde jaar kwamen er vestigingen in Noord-Holland bij. In 1994 breidde de keten met nog eens vijf winkels uit om in 2002 op 94 winkels te komen. In 2005 werd de eerste winkel in Vlaanderen (Rijkevorsel) geopend, in 2009 gevolgd door het eerste filiaal in Duitsland.

Op 27 september 2012 opende het succelvolle bedrijf uit Noord-Holland zijn 300ste winkel. In december van dat jaar werd het eerste filiaal in Frankrijk geopend. In 2013 bestond Action 20 jaar en opende zijn 400ste winkel. Anno 2015 zijn er meer dan 500 Action winkels.


Opdracht

De snelle groei van Action zorgt voor een interessante uitdaging op het hoofdkantoor in Noord-Holland. De expansie van de organisatie zorgt ook bij de afdeling automatisering voor een continue verandering en uitbreiding.

Connectica wordt regelmatig gevraagd voor interne verhuizingen van ICT werkplekken en telecommunicatie. Na werktijd of in de weekeinde gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat de medewerkers Action de dag erop direct weer aan het werk kunnen met een minimale hoeveelheid aan uitval.

De ICT-systemen worden niet alleen op de werkplekken geplaatst, maar ook worden de verbindingen tot stand gebracht en de bekabeling weggewerkt in de daarvoor bestemde cable management systemen. Het project is pas klaar als de werkplekken volledig functioneel zijn conform de specificaties van de opdrachtgever.

Overige referenties

ICT verhuizing op Action hoofdkantoor

Samenvatting

ExpertiseData- & telecommunicatie, Uitrol projecten
DienstverleningDetachering
DisciplineCable Management, ICT verhuizing, Roll Out Services
OpdrachtgeverAction

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Marco Pietersma,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)