Onderdeel van de Connectica Groep


Connectica Project Force is onderdeel van de Connectica Groep, specialist op het gebied van techniek, ict, telecom en smart technology. 

De Connectica Groep levert arbeidscapaciteitsoplossingen, zowel projectmatig als structureel. Binnen de groep werken wij veel samen met Detamo Flex Force. In samenwerking met LEDSGOGREENER leveren en installeren wij duurzame led verlichtingsconcepten. Connectica komt van ‘connect’ en ‘genetica’ wat uit te leggen is als ‘verbinden, samenbrengen’ en ‘kunde’. Dit is ook te zien in ons groeps-logo. De verzameling rode grafische elementen vormt samen een eenheid van kracht die samenkomt en oplicht in het hart van de vorm en verspreid wordt naar buiten. 

Wat vinden wij belangrijk?

De kracht van de Connectica Groep zit in vier kernwaarden: de 'Connectica Green 4S'. Samen vormen zij ons DNA: de kenmerkende eigenschappen van onze organisatie. In ons handelen laten wij ons leiden door vier kernwaarden, de zogenaamde Connectica Green 4S. Uitgesproken als 'Connectica green force'.

  • Waarom groen? Wij willen bijdragen aan een duurzame wereld.
  • Samen. Wij maken samen het verschil. Door actieve samenwerking ontstaan onderscheidende oplossingen die er toe doen.
  • Specialist. Onze kracht zit in de inhoud. Wij hebben inhoudelijke kennis en ervaring van ons vak. Dat maakt ons uniek.
  • Sfeer. Wij geven persoonlijke aandacht en contact en zetten zo de toon voor een ontspannen manier van zaken doen.
  • Succes. Wij geloven dat een positieve mentaliteit en motivatie de basisvoorwaarden zijn voor succes. Leg passie in je werk, dan maak je het verschil.
     

Vacatures

Connectica is regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die het team willen komen versterken. Bekijk al onze openstaande vacatures >