Banner

Toonaangevend datacentrum in Utrecht weer goed beveiligd!

Voor een complete renovatie van een uitgebreid beveiligingssysteem, werkt collega Thijs sinds 3 weken, met veel plezier op een project voor een groot Datacentrum in Utrecht.

Nieuwe snufjes

Het installeren van nieuwe snufjes doet hij met veel passie. Hij vertelt er dan ook enthousiast over: “Vandaag ben ik met mijn collega’s het nieuwe toeganggssyteem aan het monteren. Toegangscontrole wordt hier onder andere gebruikt voor het beveiligen van ruimtes met gevoelige informatie. Nieuw is het  anti-pass back systeem. Hierdoor kun je het gebouw niet opnieuw betreden met een kaart, als die kaart het gebouw niet eerst heeft verlaten. Kaarten uitlenen of gebruik maken van een kaart van een collega, behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Mooi spul en leuk om te installeren!” ,aldus Thijs.

 

Cameratoezicht

Naast een nieuw toegangssysteem wordt ook het cameratoezicht onder handen genomen. Oude camera’s worden vervangen en nieuwe camera’s worden zorgvuldig geplaatst. Al met al een mooie klus wat 6 weken in beslag zal nemen.

 

Heeft u ook een partner nodig tijdens uw complete project? Connectica is sterk in projecten. Onze specialisten staan voor u klaar!  

 

Meer informatie > 

Toonaangevend datacentrum in Utrecht weer goed beveiligd!

Samenvatting

TagsRenovatie | Datacentrum | Utrecht
CategorieBeveiligingstechniek
Aanmaakdatum25 september 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

+31 (0)88 612 5483