Banner

In-Home Connectivity; samenwerking Attema en Connectica

Connectica is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en interessante bedrijven om mee samen te werken. Zo ook met Attema, een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Afgelopen weekend was bij het RTL4 programma 'RTL Woontips' de officiële kick off van een reclamecampagne voor een nieuw concept voor binnenhuisbekabeling met de naam In-Home Connectivity. Bij In-Home Connectivity zorgen de innovatieve, optische kabels letterlijk voor een verbinding met de snelheid van licht. Zo heeft u overal in en om huis een perfect bereik. Onzichtbaar en zonder hak- en breekwerk. Connectica verzorgt voor dit mooie concept de installatiewerkzaamheden voor Attema.

Hoe werkt In-Home Connectivity?

Bij In-Home Connectivity zorgen we in iedere ruimte voor het gewenste bereik en het soort aansluiting. Bedraad, draadloos/ WiFi of een combinatie van beide. Dat is ook meteen het enige dat hoeft te gebeuren. Door de bestaande modem van bijvoorbeeld KPN, Ziggo of Vodafone aan een In-Home Connectivity base-unit te koppelen en van daaruit de kabels naar de plekken die connectiviteit behoeven te trekken, lossen we de bestaande uitdagingen op. Gewoon, via de bestaande elektriciteits- of telecomleidingen. De aansluiting is weggewerkt in een stopcontact. Zo wordt snel en schoon een stabiele verbinding met glasvezelsnelheid gerealiseerd.

 

De voordelen van In-Home Connectivity:

  • Betrouwbaar: overal in en om huis een snelle, stabiele verbinding.
  • Maatwerk: zelf bepalen waar en welk soort aansluitingen wenselijk zijn; WiFi, bedraad of beide.
  • Strakke afwerking: alle kabels en aansluitpunten zijn weggewerkt in elektriciteitsleidingen en contactdozen en daarom onzichtbaar.
  • Makkelijk: de installateur zorgt dat alles werkt.
  • Schoon en snel: er wordt gebruik gemaakt van bestaande leidingen, lekker schoon en lekker snel.
  • Toekomstgericht: meer aansluitingen? Een snellere verbinding? Even aanpassen en klaar.

 

Over Connectica

Connectica voert al meer dan 10 jaar, als installatiepartner van elektrotechnisch installateurs, innovatieve fabrikanten, aannemers en (telecom) operators turn key projecten uit met haar goed gekwalificeerde team van specialisten. Hoe? Onze expertise van netwerkbekabeling is groot. Of het nu gaat om aanleg en bekabeling van datanetwerken, telecommunicatienetwerken, mobiele/ WiFi oplossingen, beveiligingsinstallaties, of integtratie met duurzame en ‘smart’ technologie. We staan voor u klaar!

 

Meer informatie over In-Home Connectivity >

In-Home Connectivity; samenwerking Attema en Connectica

Samenvatting

Tagsinstallatiewerkzaamheden
Categorieinstallatie, verbinding, In-Home Connectivity, Attema
Aanmaakdatum24 januari 2017

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

+31 (0)88 612 5483