Banner

Connectica Open tennis start 21 maart

De Connectica Groep uit Zaandam verbindt voor het zevende jaar haar naam aan het tennisevenement op gravel bij Arthur Hoorn's Racketcentre in Beverwijk. Daar wordt van 21 maart tot en met 27 maart traditiegetrouw het nationale ranglijstseizoen geopend.

Het Connectica Open categorie 1** wordt gespeeld in Beverwijk en is het eerste toernooi van 2016 dat buiten op gravel gespeeld wordt. Daarmee is het Connectica Open een prima voorbereidingstoernooi op het buitenseizoen en de competitie. Het toernooi is weer sterk bezet.

Michel Mol, directeur bij de Connectica Groep: 'Wij zijn benieuwd wie de opvolgers worden van Kim van der Horst en Thomas Schoorel. Ik kijk persoonlijk weer uit naar de sportieve presentaties die op het Connectica Open geleverd gaan worden: ‘Sport geeft altijd een verbindende kracht en dit Nationale Ranglijst Tennistoernooi is een toernooi voor aankomende Nederlandse toppers. Beide elementen spreken ons aan. Detamo Flex Force, onderdeel van de Connectica Groep, is al jaren een verbindende schakel in de regio tussen werknemers en opdrachtgevers in de techniek, ict, telecom en slimme technologie sector. Sinds enige tijd installeert Connectica Project Force ook energie zuinige led verlichting, die u zowel kunt kopen als huren’. Eigenaar Arthur Hoorn is ook blij met de samenwerking: ‘Dit partnership is de afgelopen jaren zeer waardevol gebleken. BIjzonder is dat deze editie ook het Connectica Open jeugdtoernooi wordt gespeeld.’

Boiler plate Connectica Open

Het Connectica Open wordt georganiseerd op de tennisbanen van Arthur Hoorn’s Racketcentre. Het is het eerste gravel buitentoernooi van het seizoen en een NRt**(Nationaal Ranglijst tennistoernooi). Een NRt-toernooi is een toernooi voor de aankomende Nederlandse toppers. Er worden wedstrijden gespeeld op landelijk niveau met 1-, 2- en 3-spelers. Het toernooi is van 21 maart tot en met 27 maart. Op zondag 27 maart wordt de finale gespeeld. Toegang is gratis. Voor alle informatie en het volledige programma kunt u terecht op arthurhoorn.nl of toptennis.nl.

Connectica Open tennis start 21 maart

Samenvatting

TagsConnectica open tennis toernooi, Beverwijk, toptennis, Thomas Schoorel, Kim van der Horst
CategorieConnectica nieuws
Aanmaakdatum17 maart 2016

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Hilde van Leenen, Marketing & Communicatie
06 26980330 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)